0
Winkelmand € 0,00
winkelmand
Totaal incl. BTW
€ 0,00
bekijk winkelmand
Gratis levering vanaf € 100,-

Laatste nieuws
en wijn weetjes

Nieuws & beurzen
Cursus

06 JUNI 2021

Initiatie Wijn leren proeven

Vanaf 16 september 2021 - 5 lessen telkens donderdagavond. Tijdens deze initiatiecursus wijn leren proeven, ontdekt u welke smaken en aroma’s uw persoonlijke voorkeur wegdragen.
lees verder
Nieuws

06 JUNI 2021

UP rosé promotie!!

Bij aankoop van 12 flessen van 75 cl Ultimate Provence rosé krijgt de u de hele maand juni 2021 een gratis fles magnum!
lees verder
Nieuws

06 JUNI 2021

EK pakketten

Speciaal voor het EK hebben we 2 pakketten samen gesteld bestaande, uiteraard, uit Belgische wijnen en met oog voor de driekleur.
lees verder
Blog

08 APRIL 2021

Recept: asperges met langoustines

Het aspergeseizoen is aangebroken. Dus verwennen we u graag met dit geweldig recept met de ideale match qua wijn.
lees verder
Nieuws

08 APRIL 2021

Promotie Ferrant Tradition 2018

De hele maand april geldt een korting van 10 % op deze heerlijke wijn.
lees verder
Nieuws

11 MAART 2021

Opendeurweekend mei 2021

Van 6 tot en met 9 mei plannen we ons eerste opendeurweekend van 2021! Er zijn heel wat nieuwe wijnen te ontdekken en te degusteren. Zo zijn onze Jordaanse wijnen sinds eind 2020 beschikbaar en komen deze voro het eerst in degustatie. Verder diverse nieuwe domeinen en ook een paar wijnen die terug van weg geweest zijn.
lees verder
Nieuws

13 JANUARI 2021

Nieuwe wijnen

Ondanks de afwezigheid van professionele beurzen en events waar we nieuwe wijnen en domeinen kunnen zoeken, zullen er bij Anverres toch weer heel wat nieuwe wijnen aan het gamma toegevoegd worden.
lees verder
Nieuws

03 JANUARI 2021

L'Engarran wijnen terug in het gamma

Na 2 jaar afwezigheid zijn een aantal wijnen van Château de L'Engarran terug in het gamma
lees verder
Nieuws

14 DECEMBER 2020

ATV reportage

Bekijk hier het filmpje van ATV Relax over Anverres.
lees verder
Foodpairing

07 DECEMBER 2020

Foodpairing

Foodpairing is één van de leukste, interessantste en ook moeilijkste taken van een sommelier. Een kleine variatie in een gerecht qua kruiding, bakwijze, gaartijd, garnituur etc., kan een grote impact hebben op de smaak en dus ook de bijhorende wijn.
lees verder
top