Beste wijnliefhebber,
Openingsuren n.a.v. de feestdagen
Naar aanleiding van de feestdagen organiseren we een proefweekend op 6 en 7 december telkens van 13.00 – 18.00 uur. Er kan dan een selectie van feestwijnen worden geproefd. Ideaal om een keuze te maken voor relatie- en personeelsgeschenken en evenzeer om uw kerst- en of eindejaarsmenu mee te brengen. Onze huissommelier zal bij elke gang van je menu de passende wijnen aanbevelen.
Alle andere zondagen van december is de wijnhandel open van 13.00-17.00 uur. Ook tijdens die zondagen zal er een selectie aan wijnen te proeven zijn en staan er diverse geschenkmanden en verpakkingen klaar die meteen kunnen worden meegenomen.
Op alle andere dagen kan je terecht na afspraak.
Midden september werden in totaal een 230 wijnen geproefd in Ter Groen Poorte in Brugge door de Vereniging van Belgische Sommeliers. Tijdens Horeca Expo midden november zal de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt worden. Via https://www.bestebelgischewijn.be/nl/bbw-resultaten-2025 kan u alle winnaars terugvinden.
Deze week werd het nieuwe label 'Belbul' gelanceerd voor Belgische schuimwijnen die gemaakt worden met druiven uit eigen land en ook in België op de traditionele manier geproduceerd worden.
De degustatiezaal op de eerste verdieping en in de zomer op terras, lenen zich perfect voor privé degustaties. Standaard voorzien we brood of een toastje met water en een kaasbord. De vaste kost per persoon is 15.00 euro voor een privé degustatie vanaf 6 personen en daarnaast uiteraard de kost van de proefflessen. Elke geopende fles kan u na de degustatie mee naar huis nemen om rustig na te proeven. Aan de hand van het aantal geproefde flessen en de prijs per fles die u gekozen heeft, kan u de totale kost van de proeverij bepalen.
Hierbij kan u de geplande events en beurskalender vinden voor 2025. Eventuele wijzigingen later in het jaar, worden in dit bericht aangepast zodat u steeds met correcte data/events op de hoogte blijft . Contacteer ons indien u meer informatie wenst over een bepaalde beurs / event.
Een degustatie in een grotere groep (max. 15-tal personen) is mogelijk. Vaste kost per persoon is 12.50 euro voor gebruik zaal/terras, water, brood etc. Daarnaast is er de kost van elke fles die geopend wordt. Flessen die niet leeg zijn, mogen mee naar huis genomen worden.
Nieuw in het gamma en fantastisch lekker. Vanuit de most van Pinot Blanc wordt deze gin opgestookt. Net zoals de Kitsberg wijnen krijg je in het glas topkwaliteit van eigen bodem.