Shop navigation

Samenstelling: 100 % Trousseau

Vinificatie: traditioneel (12 dagen maceratie met lichte pigeage en remontage) met 16 maanden rijping in foudres. Rendement van 40 – 45 hl/ha.

Alcoholgehalte: 12,5 %

Smaak en geur: geurend naar rood fruit (kersen), gekonfijt fruit, kruiden, vanille, truffel en met toetsen van houtskool en leder. Zeer aparte, smaakvolle, frisse wijn waarin de geur terug te vinden is in de mond.

Serveren rond de 15°C. 

Ideaal voor TV, rood vlees, gerechten met truffel (bvb pasta met truffel of carpaccio), kaas en na een paar jaar bewaring ook voor wild. Best karaferen gedurende voor jonge wijn en een uur voor consumptie ontkurken.

Bewaren: kan onmiddellijk gedronken worden of tot 10 jaar bewaren

 

 

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Open

Wijnhandel Anverres - Antwerpen

Gelieve uw leeftijd te verifïeren alvorens u onze webshop kunt bekijken.

-18    +18

Onze excuses.
U bent niet oud genoeg om onze webshop te mogen bezoeken.

Sluiten
Back to Top