Algemene Voorwaarden

Naam: Wijnhandel Anverres
Adres: Brialmontlei 60, 2018 Antwerpen
E-mailadres: info@anverres.be
Btw-nummer: BTW BE0633 853 824

Rekeningnummer: BE46 7360 16 17 6836

Modaliteiten voor online aankopen - veel gestelde vragen

 

100 % Proefgarantie 

Anverres gelooft sterk in de kwaliteit van de aangeboden producten. Indien een wijn toch niet aan de verwachtingen voldoet, nemen we deze binnen de 15 dagen na ontvangst terug. Dit geldt voor alle ongeopende, nog verkoopbare flessen. De proeffles wordt niet teruggenomen, noch terugbetaald. De retourkosten en -risico's zijn ten laste van de besteller. Hou het bewijs van terugzending bij. Na ontvangst van de goederen, worden deze binnen de 3 weken terugbetaald door Anverres. 

Bestellingen 

U kan online bestellen via de webshop met de betaalmodule. Indien u bijkomende vragen heeft of speciale wensen, kunnen deze naar bovenstaand emailadres gestuurd worden en/of is het ook mogelijk om via mail te bestellen met overschrijving van het te betalen bedrag vooraleer de goederen verzonden worden. Goederen die nog niet verzonden zijn, kunnen kosteloos geannuleerd worden.

Indien u eerst een wijn wil proeven vooraleer die online aan te kopen, verwijzen we naar onze openingsuren op bovenstaand adres (elke eerste zaterdag en derde zondag van de maand van 11.00 - 15.00). U kan ter plaatse ook bestellen en meenemen of afhalen. Na afspraak kan u ook buiten de openingsuren bij ons terecht voor ophalingen, proeven, bestellingen, etc. Contacteer ons hiervoor via info@anverres.be

Foto's van de flessen kunnen van een ander jaartal zijn dan de omschrijving (omschrijving geeft steeds het juiste jaartal weer)

Prijs

De aangegeven prijs bij elke fles is steeds voor een standaard fles van 0,75 liter inhoud tenzij anders vermeld. Prijzen zijn in Euro en inclusief BTW. Vanaf 100 € worden geen leveringskosten toegerekend. Bestellingen beneden de 100 Euro, krijgen een toeslag van 15 € voor verzend- en administratiekosten.

Betalingsmodaliteiten

Betaling van de aankopen kunnen via de betalingsmodule op de site worden gedaan via kredietkaart (Visa, Mastercard etc.) of Bancontact. Betaling via overschrijving naar bovenstaand rekeningnummer is ook mogelijk en dient voor verzending van de goederen te gebeuren.

Verzending en leveringstijden

Verzendingen gebeuren via Bpost voor verzendingen binnen België of PostNL in de Benelux. Naar andere landen is verzending ook mogelijk mits een toeslag voor verzendkosten (u kan ons hier steeds over contacteren). Via Bpost kan u kiezen voor levering tijdens de dag (ook zaterdag is mogelijk), ophaling in een afhaalpunt (postkantoor of Postpunt in België) of in een pakjesautomaat (enkel in België). Na bestelling wordt binnen de 48 uur in de Benelux geleverd (meestal binnen de 24 uur binnen België - afhankelijk van het tijdstip van bestelling).

Goederen die voor een of andere reden niet geleverd kunnen worden en retour komen, kunnen terug verzonden worden mits een bijkomende toeslag. 

Indien bij aankomst duidelijk is dat het pakje al is geopend of beschadigd, dient het pakket geweigerd te worden en kan u ons best contacteren zodat we het nodige kunnen doen.

Bescherming van de persoonlijke levenssfeer

Persoonlijke gegevens worden strict vertrouwelijk behandeld. Via info@anverres.be kunnen deze op elk moment nagekeken worden en/of verbeterd. Mits toestemming, gebruiken we mailadressen enkel voor mailings van Anverres.

 

Back to Top