nl fr
Shop navigation

Domaine Haut Marin.

In 1920 is dit domein in de Gascogne opgericht door de Zwitser Jean François Morel met 10 hectaren om in 1960 te worden overgenomen door zijn dochter en haar man. Momenteel werken beide kleinkinderen op het domein dat thans 120 hectaren omvat waarop voor 90 % witte wijn (Colombard, Ugni Blanc, Sauvignon Blanc, Petit en Gros Manseng) geproduceerd wordt, zowel droge als zoete. Daarnaast wordt rosé en rode wijn gemaakt van Merlot en Cabernet Sauvignon en is er ook Armagnac en Floc De Gascogne beschikbaar op Domaine Haut Marin. De wijnstokken staan op een fossiele zeebodem met kalksteen en kiezel als ondergrond voor de droge witte wijnen. De zoete wijnen die gemaakt worden van de Manseng druiven, staan op zandgrond.

 

 


Open

Wijnhandel Anverres - Antwerpen

Gelieve uw leeftijd te verifïeren alvorens u onze webshop kunt bekijken.

-18    +18

Onze excuses.
U bent niet oud genoeg om onze webshop te mogen bezoeken.

Sluiten
Back to Top